نگاهی به تاریخچه روزنامه ابرار/ ابرار ورزشی اولین روزنامه ورزشی ایران
سایت تعرفه: ابرار روزنامه صبح کشور و از روزنامههای سراسری ایران است. سید محمد صفیزاده صاحب امتیازی، مدیرمسئولی و سردبیری نشریه را بر عهده دارد.
مؤسسه گروه نشریات ابرار کار خود را در سال ۱۳۶۲ با انتشار ابرار آغاز نمود و در آغاز بدون گرایش سیاسی بود. نخستین تیتر این روزنامه «ابرار به خانواده مطبوعات پیوست» بود که متن آن را حسین قندی نوشتهبود. ابرار نخستین روزنامه عمومی کشور بود که «صفحه ویژه سینما» داشت. با استقبال از صفحه ورزشی این روزنامه، در سال ۱۳۷۲ ابرار ورزشی به صورت مستقل آغاز به کار کرد که ابتدا به صورت هفتهنامه و سپس روزنامه درآمد. ابرار ورزشی نخستین روزنامه ورزشی ایران بود. یک سال بعد، ابرار اقتصادی منتشر شد. در آن سالها، نشریات ابرار در اوج خود بودند به طوری که تیراژ ابرار و ابرار ورزشی به ۴۰۰٬۰۰۰ نسخه رسید. تا سال ۱۳۷۲، چاپخانه ایرانچاپ (وابسته به مؤسسه اطلاعات) نشریات ابرار را چاپ میکرد و سپس مؤسسه کیهان عهدهدار چاپ این نشریات بود تا زمانی که ابرار با راهاندازی چاپخانه اختصاصی خود در تهراننو در این زمینه به استقلال رسید.
ابرار، کار خود را با ۳۰ نفر نیرو آغاز کرد و در زمان دولت هاشمی رفسنجانی این تعداد به ۲۱۵ نفر افزایش یافت. از حدود سال ۱۳۸۷ بسیاری از نیروهای این مؤسسه کم شد به طوری که در سال ۱۳۹۱، از حدود ۱۰۰ نفر پرسنل تنها ۱۵ خبرنگار در مؤسسه مشغول به کار بودهاند.
مؤسسه در تمامی استانها سرپرستی دارد و توزیع روزنامهها به دو صورت هوایی و زمینی صورت میگیرد. سایت این مؤسسه هر روز متن کامل ۳ روزنامه را برخط میکند.
ابرار ورزشی اولین روزنامه ورزشی ایران است. دوران طلایی این روزنامه با سردبیری اردشیر لارودی، سردبیر نامدار ایران سپری شد، در دهه ۷۰ شمسی که این روزنامه از پر تیراژترین نشریات ایران بود، نسلی از روزنامهنگاران و کارشناسان نامدار ورزشی در ابرار ورزشی کار کردهاند، از جمله روزنامهنگارانی همچون تورج لارودی ﴿کارشناس کشتی﴾، محسن ابراهیمی (ایجنت رسمی فیفا)، امیر حسین فرخ مهر، علیرضا رستگار، فرهاد کاسنژاد (روزنامهنگار مقیم کانادا)، علی حقشناس، پژمان نوزاد (روزنامهنگار مقیم آمریکا)، فرشاد کاسنژاد (دبیر تحریریه روزنامه ایران ورزشی؛ معروف به کاسب نژاد)، پوریا ژافره (خبرنگار BBC)، عادل فردوسیپور ﴿مجری برنامه ۹۰ در شبکه ۳ سیما﴾، بردیا افشین، پیام یونسیپور، علی بحرینی ﴿ترانهسرا﴾، امیر یزدجردی، اسماعیل راستی، حبیب چرندابی، احسان امانی، سعید میرزا شفیع، افشین رضاپور، غفور هاشمی، افشین عبدالهیان، فروغ آسمانی، فراز کمالوند﴿سرمربی سابق تیم تراکتورسازی در لیگ برتر فوتبال ایران﴾، مهوش عبودی، رضا خسروی، محمد محمد پور، هومن جعفری، حمید صادق زاده، مسعود حسینی، رضا کرمی و…
در ابرار ورزشی استاد علی کاوه عکاس بود و استاد احمد عربانی کاریکاتوریست. ابرار ورزشی با جدایی این تیم روزنامهنگاری در دهه ۸۰ شمسی با نزول کیفیت مواجه شد. جمعی از شاگردان لارودی از جمله فرهاد کاسنژاد، فرشاد کاسنژاد، محسن ابراهیمی، پیام یونسیپور سپس روزنامه جهان فوتبال را منتشر کردند، روزنامه اثرگذار ورزش ایران در دهه ۸۰. ابرار ورزشی یکی از روزنامههای منتشره در ایران است.
ابرار اقتصادی نیز روزنامه اقتصادی صبح ایران به صاحبامتیازی، مدیرمسئولی و سردبیری سید محمد صفیزادهو چاپ گروه نشریات ابرار است. این روزنامه از سال ۱۳۷۳ تاکنون منتشر میشود.
در سالهای اخیر این مؤسسه دچار افت فراوانی شدهاست، به طوری که برخی از نشریات آن به تعطیلی کشیدهشده و تیراژ ۳ روزنامه اصلی آن کم شدهاست. تیراژ ابرار ورزشی از ۳۵۰٬۰۰۰ و ابرار نیز از ۳۵۰٬۰۰۰ به به ۷۰٬۰۰۰ نسخه کاهش یافتهاست. البته تیراژ ابرار اقتصادی بدون کاهش چشمگیر در همین میزان باقی ماندهاست.
ابرار از روزنامههای صبح کشور است که در موضوعات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ورزشی فعالیت دارد و در ۱۲ صفحه رنگی و سیاه سفید به چاپ می رسد.
میتوانید در سایت شبکه پذیرش آگهی، در قسمت تعرفه روزنامههای سراسری با اطلاع از تعرفه آگهیهای صفحات مختلف روزنامه ابرار، سفارش آگهی خود را جهت انتشار در این روزنامه ثبت کنید. کارشناسان ما با شما تماس میگیرند و درباره چگونگی ارائه اطلاعات و مدارک، راهنماییهای لازم را انجام میدهند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید?در گفتگو ها شرکت کنید!