سرنوشت بازاریابی و تبلیغات در اقتصاد بحران زده

سرنوشت بازاریابی و تبلیغات در اقتصاد بحران زده

سرنوشت بازاریابی و تبلیغات در اقتصاد بحران زده ایران مسئله ای است که فعالان حوزه بازاریابی و تبلیغات در وضعیت کنونی ورشکستگی برخی شرکت ها و صعود حیرت انگیز بعضی دیگر با آن مواجه هستند.

وضعیت اقتصادی این روزهای کشور

صحبت کردن از وضعیت اقتصادی این روزهای کشور تکرار مکررات است. زجه و سوگواری به حال آن نیز دامنگیر همه مردم شده است. صنعتی که به خام فروشی نفت خود می بالید این روزها نفتکش هایش سرگردان و ویلان اقیانوس ها را بی هدف در می نوردند و حتی آن را نیز خریداری نیست و اگر باشد یوان و روپیه (یا همان مبادله کالا به کالای سابق) عایدش می شود حالا به چه کیفیتی که صحبت کردن در موردش مرثیه ایست ناگفته.

صنعت خودرو به عنوان یک صنعت مادر با برخورداری از ظرفیت ۵ درصدی از کل تولید ناخالص داخلی کشور و ۱۵ درصدی از اشتغال صنعتی آن به مثابه کلاف سر در گم حتی پراید ۴۰ میلیونی هم نمی تواند تولید کند. واردات خودرو که به بهانه کنترل ارز جمع آوری شده و هزاران نفر شاغل مستقیم و غیر مستقیم آن بیکار شده اند.

وضعیت شرکت های حوزه مالی نیز مشخص است. بانک های ورشکسته و شرکت های بیمه مغموم به همراه بورسیه ای تا مرز سکته پیش رفته. البته با تصمیمات خلق الساعه دولت برخی بنگاه ها هم به نوبه خود سودهای وحشتناکی برده و چهار نعل می تازند. آنانکه در پس خود تحریمی دولت در لغو واردات برخی محصولات نظیر پوشاک، محصولات غذایی، مصالح ساختمانی و … دیگر با اسمش رو نبر هم فالوده نمی خورند.

سرنوشت بازاریابی و تبلیغات در اقتصاد بحران زده

لذا پیش روی حوزه بازاریابی و تبلیغات غیر از دو گروه عمده که یا ورشکسته اند و کسب و کارشان را قفل شده می بینند و یا مغرور از قیمتهای سر به فلک کشیده بازار حتی نظری هم به تبلیغات نمی کنند، چه مانده است ؟!

حال چه باید کرد؟ شرکت را داون سایز کرد؟ نیروها را تسویه کرد؟ و یا راه دیگری برای بقا باقی مانده است؟

در این وضعیت بهترین راه تمرکز بر روی گروه دوم است. پیدا کردن راهی برای تفهیم آنها به خطر پیش رو در صورت گشایش مسائل اقتصادی و پیش دستی رقبا.حتما در بین آنها هستند افراد دلسوز و یا جاه طلبی که به فکر آینده اند و حاضرند زودتر از رقبا پایه های کسب و کار خود را قدرتمند کنند و اینجاست که موضوع برندینگ کلید می خورد.

توجه فعالین حوزه بازاریابی و تبلیغات به “برندینگ”

لذا توجه به “برندینگ”  با ابزارهای نوین در اختیار و ارائه پروپوزول های جذاب در این خصوص می تواند برگ برنده فعالین حوزه بازاریابی و تبلیغات در این وضعیت باشد. از جمله روش های BTL کمپین های روابط عمومی یا PR Solution چه بصورت سنتی و چه بصورت دیجیتال در راستای برندسازی فضای موثری را برای صاحبین کسب و کار فراهم می کند. فعالیت هایی نظیر CSR در جنبه های آموزشی، فرهنگی و یا خیریه از جمله این اقدامات هستند.

منبع: کافه بازاریابی

شبکه پذیرش آگهی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازات: ۰ / ۵. تعداد امتیازات: ۰

به این خبر امتیاز دهید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید?
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *