نمایشگاه الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک) برگزار می شود
نمایشگاه الکامپ (الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک)در عرصه طراحی، ساخت و تولید و پشتیبانی از محصولات، خدمات، محتوا و راهکارهای صنایع الکترونیکی، کامپیوتر و دیجیتال در اقتصاد ایران و بزرگترین رویداد فناوری کشور است.
الکامپ همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دستاندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود. این نمایشگاه، آوردگاهی است که سالانه ذینفعان توسعه و تحول اقتصاد دیجیتال با بررسی فرصتهای بازار به جایگاهسازی محصولات و خدمات خود پرداخته و عملکرد سالانه خود را در معرض دید و داوری مشتریان و استفادهکنندگان قرار میدهند تا با تحریک تقاضای بازار به تعمیق و گسترش اقتصاد کشور یاری رسانند.
لزوم مشارکت ذینفعان اقتصاد در حوزههای مختلف الکترونیک و کامپیوتر
دستیابی به اقتصاد دانشبنیان و عمقبخشی به اقتصاد زیستبوم فناوری کشور، جز با مشارکت فعال تمامی ذینفعان اقتصاد و تحول دیجیتال در حوزههای مختلف الکترونیک، کامپیوتر (سختافزار و نرمافزار) و حضور مقتدرانه بازیگران بخشهای مختلف اقتصادی، صنعتی و خدماتی کشور محقق شدنی نیست.
بیست و پنجمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک ( الکامپ ) از تاریخ ۲۷ تا ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۸ در تهران – بزرگراه چمران – محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به همت سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و شرکت راهکار تجارت مدیریت کوشا برگزار می شود.
تفاهم وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش در نمایشگاه الکامپ
حضور موثر تمامی فعالان این حوزه موجبات پیشرفت صنعت و سربلندی کشور را فراهم می آورد. یکی از رهاوردهای این نمایشگاه برگزاری مراسم انعقاد تفاهم نامه میان وزارت آموزش و پرورش و ارتباطات با حضور جواد حسینی، سرپرست آموزش و پرورش و محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه نمایشگاه الکامپ بود.
در این مراسم آذری جهرمی، وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه برای داشتن ایران هوشمند، کاربر هوشمند می خواهیم، گفت: این موضوع در ماده ۶۹ قانون ششم مورد توجه قرار گرفته است و وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش موظف به برداشتن گام هایی در حوزه هوشمند سازی به ویژه در مناطق محروم دارند.
انتقال مدارس به شبکه ملی اطلاعات
وی ادامه داد: براساس توافق نامه منعقد شده تا پایان سال مدارس را به شبکه ملی اطلاعات منتقل می کنیم، همچنین تاسیس مدرسه هوشمند را در دستور کار داریم و مکانیسم هوشمندسازی را مورد توجه قرار دادیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه سازوکار انجام شده در زمینه هوشمندسازی و ورود استارت آپ ها است، گفت: مدارس باید در حوزه تجهیز به رایانه ها هم مورد توجه باشد البته موضوع مهم تر از آن، محتواست که طبیعتا تولید محتوای آموزشی در آموزش و پرورش است.
در این نشست،سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از ۱۲۲ هزار کلاس درس که حدود ۲۲.۵ درصد از کلاس های درس مدارس را شامل می شود، هوشمندسازی شده اند.
سید جواد حسینی گفت: بر مبنای آخرین آمارها ۱۲۲ هزار کلاس درس در کشور هوشمندسازی شده اند و حداقل یک تخته هوشمند در این کلاس ها وجود دارد.
وی ادامه داد: ۷۷ هزار مدرسه نیز به نوعی به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و امکان استفاده از اینترنت را دارند.
هوشمندسازی مدارس در راستای حل عدالت اجتماعی
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: هم اکنون با بحث نابرابری اجتماعی در آموزش مواجه هستیم و اجرای تفاهم نامه همکاری با وزارت ارتباطات برای فرآیند هوشمندسازی مدارس در راستای حل عدالت اجتماعی در حوزه آموزش و پرورش صورت گرفته است.
حسینی تاکید کرد: بر مبنای ماده ۶۹ قانون برنامه ششم توسعه، باید مدارس کمتر برخوردار، روستاها، مراکز حاشیه نشین و در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر هوشمندسازی شوند.
وی گفت: به ازای هر ۱۰۰ دانش آموز در شهرهای توسعه یافته، ۷ کامپیوتر وجود دارد اما در مناطق کمتربرخوردار به ازای هر ۱۰۰ دانش آموز نیم کامپیوتر وجود دارد. بر این اساس موضوع هوشمندسازی مدارس می تواند گامی بلند در راستای ارتقای آموزش و تحول در توسعه آموزشی کشور باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید?در گفتگو ها شرکت کنید!